Kravspecifikation

 

Godt begyndt er ikke alene halvt fuldendt – det er hele fundamentet for succes

Kravspecifikation

En gennemarbejdet kravspecifikation er Alfa og Omega for optimalt løsningsvalg, rettidig implementering og fornuftigt udbytte af din IT-investering. Med perpl.group som uvildig rådgiver kommer du godt fra start og sikkert i mål. Med afsæt i din virksomheds mål og behov hjælper perpl.group med udarbejdelse af en komplet kravspecifikation; en beskrivelse af dit kommende IT-system, som det skal se ud for at opfylde dine forretningsmæssige krav.
 
Kravspecifikationen er ikke alene en væsentlig del af aftalegrundlaget for samarbejde mellem din virksomhed og involverede leverandører. Den er også et helt afgørende dokument for de enkelte projektledere, systemudviklere og programmører, der skal bidrage til etablering af den optimale løsning for din virksomhed.

Kravspecifikationen er Alfa og Omega

En ordentlig kravspecifikation skal kunne læses og forstås af slutbrugerne og samtidig udgøre en kvalificeret introduktion for de tekniske specialister, der skal udarbejde den efterfølgende løsningsbeskrivelse. perpl.group er din virksomheds garanti for kompetent dialog mellem forretning og systemudvikling. Med en gennemarbejdet kravspecifikation har din virksomhed et professionelt grundlag for
 
  •  indhentning af kvalificerede og specificerede tilbud fra mulige leverandører
  • etablering af et solidt og præcist arbejdsgrundlag for systemudviklere og programmører
  • etablering af et kvalificeret grundlag for udarbejdelse af efterfølgende detaljeret systembeskrivelse
 
Kravspecifikationen er Alfa og Omega; det er problematisk, hvis pris og tid estimeres forkert – ja!
Men, hvis vi ikke ved, hvad det er, vi skal bygge, så bliver det hele sandsynligvis forkert!
Nyd godt af den store erfaring, perpl.group har som bindeled mellem forretning og IT; kom godt fra start og sikkert i mål. Vi har viden og metode til udarbejdelse af en gennemarbejdet kravspecifikation, også til din virksomhed.