Om os

perpl.group … purple people

 

Kognitiv teknologi kommer til at ændre den måde, vi driver forretning på – og purple people kommer til at spille en stor rolle, sådan skrev Wayne Eckerson i 2010 på sin blog. Dette postulat har vist sig at stå til troende.

Vi er perpl.group

Purple people forstår både forretning og teknologi, fungerer som tolk imellem de to ekspertområder og fokuserer på at udnytte kognitive systemer forretningsmæssigt.

Dét er præcis, hvad perpl.group gør – og hjælper vores kunder til at gøre. Systemunderstøttelse og automatisering giver kun rigtig mening, hvis det er forretningskrav og -ønsker, der driver udviklingen. Purple people ved, hvordan kognitiv IT virker, styrer performance og forstår at sikre konstant forbedring – i samspil og dialog mellem forretning og teknologi.

perpl.group er et IT-management konsulenthus med speciale i projektledelse, programledelse, rådgivning vedr. IT-strategi, anskaffelse, implementering, transition og optimering af eksisterende systemer, herunder daglig drift. Vores kunder er mellemstore og store virksomheder samt offentlige institutioner.

Historien om perpl.group

perpl.group blev etableret i oktober 2017 af tre erfarne specialister i branchen; Chris Elving, Bjarke Refsgaard og Morten Thiim.

Tilsammen har de mere end 60 års erfaring med rådgivning, program- og projektledelse samt ERP.

Virksomheden blev i begyndelsen af 2019 omdannet til et aktieselskab med alle tre ejere i bestyrelsen, perpl.group a-s.

I dag beskæftiger virksomheden 4 personer og samarbejder med en række specialister fra branchen om at levere de bedste ydelser til markedet. Kunderne er mindre og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner og organisationer.

Hvorfor vælge perpl.group

perpl.group beskæftiger primært seniorprofiler, der alle trækker på mere end 15 års projekterfaring fra leder- og konsulentstillinger i større virksomheder og anerkendte konsulenthuse.

Vælger du perpl.group, er du sikker på at få engagerede og effektive konsulenter med et stærkt netværk af kolleger. På bedste musketér-vis sikrer vi i fællesskab, at vores kunder kommer succesfuldt i mål med opgaven. Vi er specialister i at udnytte teknologiens muligheder til at bygge bro mellem forretnings- og organisationskrav og sikre vores kunder effektive løsninger. Hos perpl.group er vi ikke skræmte af at “hoppe ind i maskinrummet” og gøre, hvad der er nødvendigt for at få systemerne til at fungere – også selvom vi får snavs på hænderne.

Vores succeskriterie er at blive kundens betroede rådgiver; Trusted BizTech Adviser. Derfor stræber vi konstant efter at levere pålidelig og uvildig rådgivning og har fuld fokus på at levere værdi for vores kunder.

 

 

Effektiv leverance hos perpl.group

perpl.group har gode erfaringer med en leverancemodel, hvor vi etablerer ”projektkontor” hos kunden i hele projektets levetid. På den måde sikrer vi en effektiv leverance, hvor vi under hele forløbet er tæt på projektet og beslutningstagerne.
 
Afhængigt af projektets karakter kan vi levere ind i de forskellige faser af et projekts levetid. Det kan være i strategifasen, hvor det blandt andet handler om, hvilken vej vinden skal blæse fremadrettet. Det kan være i anskaffelsesfasen, hvor vi i samarbejde med vores kunder samler op på krav og hjælper med udbudsproces og leverandørvalg. Meget ofte er det i implementeringsfasen, hvor vi eksempelvis assisterer med analyse, teknisk projektledelse og leverandørstyring. Det kan også være i overgang til produktion, hvor vi er med til at sikre stabil drift og god forankring i organisationen.
 
 

perpl.group hjælper dig godt på vej

En fase, der ofte bliver overset, er gevinstrealiseringen. I fasen efter, at der er etableret stabil drift, skal man sikre sig, at projektet bliver en succes og tilfører den forventede værdi til forretningen. De fleste projekter starter reelt i den løbende optimering af det eksisterende systemlandskab. Her bliver det synligt, hvad der kan optimeres gennem den løbende drift, og hvad der kræver større ændringer i systemlandskabet.
 
perpl.group hjælper dig godt på vej, så du kommer sikkert og profitabelt i mål.

 

 

Bjarke Refsgaard
Partner | Principal
+45 27 15 40 98
 
Bjarke har en solid baggrund som rådgiver for offentlige og private virksomheder.
25 års erfaring med ERP implementering gør, at Bjarke er den helt rigtige person til at afdække krav og udfordringer.
Med fokus på succeskriterier, en konstant søgning på værdiskabelse samt løbende afstemning af forventning sikres succesfulde projekter. Bjarke følger projektet helt til dørs – som kundens betroede rådgiver.
Chris Helmer Elving
Partner | Principal
+45 27 15 40 94

Chris har arbejdet med Microsoft ERP siden 1997. Projekterne har alle haft omdrejningspunkt i Microsoft Dynamics NAV (Navision, Navision Stat) men har omfattet også mange andre løsninger. Fagligt har projekterne spændt meget vidt; fra produktionsstyring i internationale virksomheder til statslig økonomistyring i centraladministrationen.

Chris er særligt stærk i arkitektfasen, hvor hans brede erfaring og solide kommercielle fokus hjælper kunderne med innovative løsninger. Chris har høstet bred kommerciel erfaring som medejer i Know-House, og dyb faglighed igennem sin ansættelse i Deloitte.
Morten B. Thiim
Managing Director | Principal
+45 21 18 87 18

Morten har arbejdet med Microsoft ERP siden 1998. Erfaringen kommer fra projekter som AX (tidligere Axapta), Navision, Navision STAT, Dynamics 365 AX, CRM og samspillet med Power BI.

Som tidligere Microsoft domænechef i KMD til Global ERP manager i GN Store Nord (Jabra|GN Resound) har opgaverne inden for ERP være meget forskellige. Struktur og sund fornuft er et gennemgående tema i Mortens succesfulde projekter.

Kirsten Larsen
Marketing & Kommunikation
+45 20 70 89 10
kirsten.larsen@perpl-group.com
www.LinkedIn.com/in/kirstenlarsen

Kirsten har gennem de seneste årtier arbejdet med kommunikation og ledelse bl.a. i en række IT-virksomheder, herunder TPI, Corebit, Civitas og KMD.
Sammenhæng, samarbejde og sparring beskriver bedst, hvad der er væsentligt for Kirsten – og for hendes måde at arbejde på.