Datasikkerhed

Datasikkerhed er et komplekst tema, og stadig mere og mere aktuelt og væsentligt – lad perpl.group hjælpe

Datasikkerhed

Datasikkerhed er et komplekst tema, og stadig mere og mere aktuelt og væsentligt  – lad perpl.group hjælpe

Hos perpl.group ved vi, at virksomhedens data udgør virksomhedens intellektuelle kapital, der skal sikres. perpl.group tilbyder rådgivning og vejledning i forbindelse med datasikkerheden i din virksomhed. Vi fokuserer ikke alene på de tekniske aspekter, men ser på virksomhedens data som en helhed. Vores konsulenter rådgiver topledelsen i sikkerhedsmæssige spørgsmål og kommer hele vejen rundt i analyse og vurdering.

Der er mange aspekter at tage med i overvejelserne, når det handler om at skabe et sikkert miljø. Et hovedformål er naturligvis at beskytte virksomhedens data mod uvedkommendes adgang. Opgaven er at sikre dette og samtidig på tilfredsstillende vis kunne håndtere alt fra de overordnede politikker, lovgivninger, revisions- og ledelseskrav til daglig drift, rapportering, målopfølgning og efterlevelse af relevante standarder.

I samarbejde analyserer vi processer og datalagring, afdækker trusler og rådgiver om løsninger, der optimerer virksomhedens datasikkerhed og sikrer fortsat drift og overblik.