Freelance, perpl.extended

Freelance
en attraktiv mulighed for senior-profiler hos perpl.extended

 

 

perpl.extended tilbyder attraktive muligheder for senior-profiler med viden og erfaring inden for it-projektledelse, CRM-arkitektur, ERP og Økonomistyring. Derfor arbejder vi sammen med dygtige specialister, der forstår kundernes behov og ønsker – og kan levere varen.

Når du er tilknyttet perpl.extended vil du blive tilbudt relevante opgaver, som vores kunder ønsker assistance til – og vi vil gøre vores yderste for at sikre et godt match mellem kundernes behov og dine kompetencer og opgaveønsker. Ligeledes vil vi gøre vores yderste for at sikre en passende opgavemængde til vores tilknyttede freelancere.

Den personlige relation er helt afgørende for os. Du er derfor ikke ”endnu et CV” i en database, men en specialist med specifikke kompetencer og din egen personlighed. Ud over et match på kompetencerne er det nemlig vigtigt for os at sikre et match mellem dig og den specifikke kunde – til gavn for alle partner.

perpl.extended er en del af perpl.group, der ejes af tre erfarne og kompetente it-specialister. Vi har en god kundeportefølje og ønsker at løse flest mulige opgaver for vores kunder – og gerne for stadig flere kunder. Derfor har vi etableret perpl.extended.

perpl.extended tager sig af den administrative del af samarbejdet med kunden, og du kan koncentrere dig om den faglige del. Vi indgår aftalen med kunden og vore timepriser er baseret på, at vi samarbejder med senior-specialister; en garanti for at kunden når i mål hver gang.

Vi ønsker at udnytte den samlede mængde af viden og erfaring på bedste vis. Derfor inviterer vi jævnligt til møder, hvor – fastansatte og freelancere – har mulighed for at udveksle erfaring, dele viden og drøfte aktuelle og fremtidige muligheder hos de enkelte kunder. En bred vifte af kompetencer giver en bred vifte af opgavemuligheder – og det skal vi i fællesskab drage fordel af.

Det vil typisk være optimalt at arbejde fra kundens lokation, men i situationer, hvor du måtte foretrække det, vil det være muligt at arbejde fra vores domicil i Ballerup.

Interesseret? Så lad os mødes og få en dialog om samarbejdsmulighederne.
Kontakt Direktør og medejer Morten Thiim på mail eller telefon:
morten.thiim@perpl-group.com eller 21 18 87 18.