Services

Hos perpl.group får du ...

 

kompetente IT-management konsulenter, som giver dig et skarpt og uvildigt overblik over dine muligheder

Kompetente
IT-management konsulenter

Det betyder, at vi altid vurderer dine behov objektivt, og at du får præcis den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed – uanset om du skal udvide dit nuværende IT-system eller skifte det helt ud. Vi er ikke bundet til bestemte produkter eller leverandører.
perpl.group er 100 pct. uafhængige – og det er til din fordel.
 
Den nødvendige erfaring til at rådgive dig rigtigt. Hvis du ønsker det, tager vi gerne projektlederansvaret helt frem til driftsstart. Vi kan projektlede, programlede samt sparre på bl.a. Microsoft Dynamics 365 (BI, AX/NAV) og alle tidligere Dynamics versioner.
 
En uafhængig tovholder; vi er både din tovholder og dit bindeled til de eksterne specialister. Det betyder, at du kan koncentrere dig om den daglige forretning, mens vi holder styr på IT-planen.
 
 
 
 
 
 

Projektledelse

Er det svært at afsætte de nødvendige ressourcer til at styre dit nye IT-projekt – samtidig med, at du styrer din forretning?
Vi tilbyder Principals; senior projektledere, der har erfaring og kan holde overblikket i store komplekse projekter. Dermed undgår du faldgruberne og får glæde af erfaringerne, som vi gennem +200 projekter har høstet. Vi koordinerer leverandørerne og holder snor i tidsplan og budget.
 
perpl.group samarbejder med Readynez (tidligere Firebrand). Readynez beskriver selv deres ydelse således: ”Med Readynez Training, får du maksimalt udbytte med et minimalt tidsforbrug med vores unikke accelererede indlæringsmetode i et distraktionsfrit miljø. Med ekspertise inden for flere end 40 teknologier, gør vi dig kompetent. Readynez skaber muligheder for virksomheder og mennesker i vækst, over hele verden med instruktører som er på teknologisk forkant, og som arbejder direkte med teknologiske frontløbere. Det er sådan du bliver klar til forandring. Vær en Training rebel.”

Overgangen mellem to ansættelser

perpl.group tilbyder i forbindelse med Readynez konceptet, at en AX/NAV projektleder sikrer nye konsulenter de bedste betingelser for succes sammen med de nuværende medarbejdere. Vores projektleder sikrer, at overdragelse af viden fra dyre eksterne konsulenter foregår i strukturerede og koordinerede rammer.
 
Vil du have god tid til at finde den rette afløser til en stilling, kan du med fordel indsætte en medarbejder (interimsløsning) fra perpl.group. Sådan får du tid til overlevering fra den fratrædende medarbejder, ro til at finde den rette kandidat og til overlevering, når personen er fundet. På den måde er du garanteret, at al viden bliver videregivet – at intet går tabt. Det er en kompetent perpl.group medarbejder, der træder til – og ikke en medarbejder fra en tilfældig CV database.