Vores kunder

perpl.group er et IT-mangement konsulenthus med speciale i projektledelse, programledelse, rådgivning vedrørende IT-strategi, anskaffelse, implementering, transition og optimering af eksisterende systemer, herunder daglig drift.

 

Vores kunder er mellemstore og store virksomheder, samt offentlige institutioner.

 

Mellemfolkeligt Samvirke logo

Mellemfolkeligt Samvirke er en organisation (NGO), som arbejder for at støtte verdens fattigste mennesker i at kende og kræve deres rettigheder. Mellemfolkeligt Samvirke arbejder i Danmark og EU for politiske beslutninger, der tager højde for udviklingen i fattige dele af verden.

Foreningens formål er at arbejde for, at verdens fattigste mennesker kan være med til at opbygge demokratiske og bæredygtige samfund.

Mellemfolkeligt Samvirke startede som Fredsvenners Hjælpearbejde i 1944 og skiftede fem år senere navn til Mellemfolkeligt Samvirke. Siden 2010 har Mellemfolkeligt Samvirke været medlem af den internationale organisation ActionAid International.

Siden 1974 har organisationen været en åben medlemsforening og har i dag over 22.000 medlemmer og støttere. Mellemfolkeligt Samvirkes aktiviteter finansieres af medlemsbidrag og tilskud fra den danske stat. Udenrigsministeriet har i 2017 udpeget Mellemfolkeligt Samvirke til at være den bedste af de i alt 17 udviklingsorganisationer, der finansieres igennem Danida.

perpl.group a-s er godkendt til at samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke – har opnået status som Responsible Business Conduct partner – og har blandt andet hjulpet os med at klarlægge processer og workflows i de forskellige teams, vi arbejder i.

Udover vores økonomisystem – MS NAV – har vi en række best-of-breed-løsninger, som er specifikt valgt til at matche de enkelte teams’ kerneområder; HR, accountability, CRM, Fundraising, socialt entreprenørskab, praktikophold i udlandet mv.

perpl.groups konsulenter har stor viden bl.a. inden for styringsområder og har drevet analysen af, hvilke fællestræk der er i vores teams og hvilke beslutningsgrundlag, der bør kunne trækkes og visualiseres – til gavn for både medarbejdere og ledelse.

Lettere adgang til informationer og status er et af vores hovedmål, således at vore teams kan arbejde endnu mere effektivt – og vores Finans-team kan fokusere på de opgaver, der skal varetages hér.

perpl.group er en kompetent rådgiver og sparringspartner, og vi glæder os over at kunne træffe beslutninger og lægge planer på et let tilgængeligt og korrekt grundlag – til gavn for verdens fattigste, som har glæde af vores indsatser og projekter.

Venlig hilsen

Jonas Giersing
Operations Director

Cabinn logo

CABINN er en hotelkæde, der er skabt af ingeniør Niels Fennet, som fik inspirationen til konceptet, da han med familien var en tur med Oslo-båden. Her lagde han mærke til, hvordan kahytternes funktionelle indretning sparede på pladsen uden at gå på kompromis med komforten.

At overføre dette koncept til landjorden, ville give helt nye overnatningsmuligheder – til helt andre priser. Niels Fennets tanke var at placere hoteller på centrale beliggenheder i byerne, hvor jordprisen ofte er meget høj – og til gengæld reducere værelsesstørrelsen en smule, så prisen for det enkelte værelse fortsat ville være lav. Med andre ord skulle CABINN gøre det muligt at overnatte midt i byen uden at betale en formue for det.

Og sådan blev det. Den afslappende ferie om bord på Oslo-båden blev starten på et hoteleventyr, og det første CABINN-hotel, CABINN Express Hotel, åbnede i 1990 på Frederiksberg i København. Hotellet blev hurtigt en succes, og allerede tre år efter åbnede det andet hotel i rækken, CABINN Scandinavia Hotel. I dag har CABINN opført i alt 9 hoteller over hele Danmark  med knap 2400 værelser og konferencefaciliteter, og Niels Fennet har bevist, at hans idé holder vand – også på landjorden.

Hos CABINN er hurtig og kompetent kundeservice helt afgørende. Uanset hvor og hvornår en kunde henvender sig med en reservation eller et spørgsmål, skal medarbejderen kunne være imødekommende og svare hurtigt og korrekt.

Derfor er strukturerede arbejdsgange og registrering af væsentlige data et MUST. I arbejdet med at modernisere den teknologiske platform har CABINN fået assistance fra perpl.group;

Vi har oplevet kompetent sparring og rådgivning fra perpl’s konsulenter, siger CIO Teit Vangsgaard Sonne.

Analysefasen var vel tilrettelagt og gennemført og arbejdet med at håndtere de forskellige licenser til de rigtige anskaffelsespriser overlod vi trygt til perpl.group, hvilket var en stor lettelse af vores arbejde. Igennem hele forløbet viste konsulenterne stor interesse for vores forretning og formåede at omsætte den nye indsigt til konstruktive løsningsforslag.

Hos CABINN har vi nu en moderne platform i Dynamics 365, som vi nu kan vælge at bruge i relevante sammenhænge i vores fremtidige forretning.

Med venlig hilsen / Best regards

Teit Vangsgaard Sonne | CIO
CABINN IT Department | Arne Jacobsens Allé  2| DK – 2300
Phone: +45 69154080  |Direct  +45 69154081 | LinkedIn
tvs@cabinn.com | www.cabinn.com 

Readynez logo

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har åbnet for ansøgninger til indsatser der kan øge innovationen blandt landets SMV'ere (små og mellemstore virksomheder). Støtten gives til udvikling af nye produkter og løsninger inden for videninstitutioner og finansieres af EU's Regionalfond.

Readynez har en vision om at etablere en digital uddannelsesportal, baseret på virksomhedens store erfaring med skræddersyede uddannelsesforløb. Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har imødekommet firmaets ansøgning om medfinansiering af projektet – i øvrigt med det størst mulige beløb, nemlig 100.000 kr.

For at realisere visionen og udvikle en digital uddannelsesportal har Readynez brug for at kombinere sin egen store viden og erfaring inden for uddannelse med dyb it-kompetence. Med andre ord: indgå samarbejde med en uvildig og kompetent partner på området. Readynez har valgt at bede Morten Thiim om at indgå i samarbejdet om digitaliseringsprojektet.

Samarbejdet om det spændende, innovative projekt er i gang, og Morten bidrager med sine spidskompetencer; nemlig hjælp til kravspecificering, projektplanlægning, kvalitetssikring og gennemførelse.

CEO og Partner Frank Højgaaard fra Readynez udtaler: Vi er rigtig glade for, at Morten har sagt ja til at være vores it-samarbejdspartner i dette digitaliseringsprojekt. Den viden og kompetence, han besidder, er præcis det supplement til vores egen kernekompetence, der kan sikre en succesfuld uddannelsesportal. Det er vores overbevisning, at vi igennem dette samarbejde opnår ikke alene relevant indhold, men også brugervenlighed og effektiv håndtering for vores fremtidige kunder.

Også Morten Thiim glæder sig over samarbejdet og ser frem til  at bidrage til en velfungerende digital uddannelsesportal.